Το οινοποιείο Φικάρδος είναι ένα από τα πρώτα ιδιωτικά οινοποιεία στην Κύπρο. Ιδρύθηκε το 1990 από τον κ. Θεόδωρο Φικάρδο, τα κρασιά του σήμερα θεωρούνται ανάμεσα στα καλύτερα της Κύπρου. Στο οινοποιείο Φικάρδος η οινοποίηση γίνεται με εξαιρετική προσοχή χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένες μεθόδους. Η αγάπη , το πάθος και η επιδεξιότητα αποτελούν τα βασικά συστατικά των υψηλά ποιοτικών κρασιών μας.

Στο οινοποιείο Φικάρδος δουλεύουμε σε στενή συνεργασία με τους αμπελουργούς και στοχεύουμε πάντα στη συγκομιδή των καλύτερων σταφυλιών. Εκτός από διεθνείς ποικιλίες στο οινοποιείο Φικάρδος δίνουμε μεγάλη έμφαση στις κυπριακές γηγενείς ποικιλίες. Το Μαραθεύτικο, το Ξυνιστέρι και οποιαδήποτε άλλη κυπριακή ποικιλία είναι αδιαμφισβήτητα η ταυτότητα της Κύπρου στον οινικό κόσμο. Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες μας στα χωριά Πάνω Αρόδες και Χούλου δημιουργήθηκαν με πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια των κυπριακών ποικιλιών Γιαννούδι, Μαραθεύτικο και Ξυνιστέρι.

Το πάθος μας είναι η παραγωγή κρασιών που αναδεικνύουν τον αληθινό χαρακτήρα της Κύπρου.

Cyprus vineyards Mataro flowering, paphos, cyprus, fikardos winery

Οινοποιείο Φικάρδος

Στο οινοποιείο Φικάρδος δουλεύουμε σε στενή συνεργασία με τους αμπελουργούς και στοχεύουμε πάντα στη συγκομιδή των καλύτερων σταφυλιών. Εκτός από διεθνείς ποικιλίες στο οινοποιείο Φικάρδος δίνουμε μεγάλη έμφαση στις κυπριακές γηγενείς ποικιλίες.

Ακλουθήστε μας

Επικοινωνία

Επισκεφτείτε το οινοποιείο μας για δωρεάν περιοδεία και γευσιγνωσία των κρασιών μας.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα –Παρασκευή απο 08:00-13:00 και 14:30-17:00, Σάββατο: 08:00-13:00.
Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε κράτηση.

22 Μιχαλάκι Σαββίδη, Μεσόγη Πάφος

Τηλέφωνο: +357-26949814

Fax: +357-26938517

info@fikardoswines.com.cy